top of page

Vyöt ja lompakot

suutariesteri_10.jpg

Löydät Suutariesterin valikoimasta laadukkaat nahkavyöt, jotka kestävät aikaa ja käyttöä. Valikoimassa olevat vyöt tulevat useissa pituuksissa ja leveyksissä, jotta löydät varmasti juuri sinulle sopivan mallin.


Myös kaikki lompakot valmistetaan laadukkaista materiaaleista, jotta ne kestävät päivittäisessä käytössä. Monipuolisesta valikoimasta löydät lompakon jokaiseen käyttöön, sillä malleja riittää aina siroista ja koristeellisista malleista tilaviin ja pelkistettyihin malleihin.
Kaikkiin malleihin pääset tutustumaan toimipisteelläni Naantalissa.

Laatutuotteemme sopivat joko omaan käyttöön tai lahjaksi. Tervetuloa ostoksille!

vyöt ja lompakot

Sukat

suutariesteri_2.jpg

Laadukkaat sukat lisäävät jalkojen hyvinvointia ja suojaavat kenkiä. Valikoimastani löydät Sukkamestareiden saumattomat bambu- ja merinovillasukat. Materiaalina bambuviskoosi on tunnetusti erittäin pehmeää ja se imee runsaasti kosteutta siirtäen sen pois iholta. Kuidulla on myös antibakteerisia vaikutuksia. Merinovilla on taasen luonnon oma raaka-aine ja ominaisuuksiltaan suorastaan täydellinen Suomen vaihteleviin säätiloihin. Yksi merinovillan eduista on sen pehmeys, sillä se materiaali ei kutita ihoa ja näin ollen sopii myös herkkähipiäisille. Merinovilla lämmittää tehokkaammin kuin keinokuidut, säilyttäen ominaisuudet myös kastuessaan, ja lämpimillä keleillä merinovilla on loistava valinta kosteudensiirtokykynsä ja hengittävyytensä vuoksi.

Nyt valikoimasta löytyy myös uutuutena Sukkamestareiden kierrätysmateriaaleista valmistettuja sukkia. Kierrätysmateriaali-sukkasarjaan on käytetty kierrätysmateriaaleista tehtyjä lankoja. Langat on valmistettu tekstiilijätteistä luontoa säästävillä menetelmillä. Kierrätysmateriaalien käyttö pienentää mm. energian kulutusta, hiilidioksidipäästöjä, veden kulutusta ja myrkyllisten kemikaalien päästöjä. 
 

Sukkia löytyy valikoimastamme kokovälillä 28–51.

sukkamestarit-logo-sukkatehdas-slogan-1-
Avainlippu_Sininen_rgb.png
IMG_20200629_155536_239.jpg

Valikoimassa myös suutarin äidin käsinkudottuja villasukkia! 

Sukat

Käsineet

mutka-kasineet.jpg

Liikkestä löydät laadukkaat Mutka-käsineet, jotka näyttävät hyvältä ja lämmittävät kylmällä.

Valikoimasta löytyy käsineitä miehille,naisille ja lapsille. Materiaaleina neopren ja nahka. Tule tutustumaan valikoimaan.

mutka-logo.png
Sytyttimet
Käsineet

Laukut

suutariesteri_4.jpg

Löydät valikoimastani Nokian Nahkatuotteen Nabo-laukut. Nabo-laukkujen, kännykkäkoteloiden ja olkalaukkujen materiaaleina käytetään nahkaa ja kangasta. Tuotteita valmistetaan omissa tehtaissa sekä Suomessa että Virossa ja tämän lisäksi Nabo-tuotteita maahantuodaan Kaukoidästä. Nokian Nahkatuotteella on yli 50 vuoden kokemus nahkatuotteiden valmistuksesta ja myynnistä, joten jokainen tuote on valmistettu huolella sekä suunniteltu kestämään käyttöä.

 

Tule tutustumaan koko valikoimaan liikkeessäni!

Nabo-logo-valk-01.png
Laukut

Kengännauhat

kengannauhat-pysty.jpg

Uudet kengännauhat toimivat itseilmaisun keinona, ovat helppo tapa kohottaa vanhojen kenkien ulkoasua tai yksinkertaisesti toimivat hyvänä korvikkeena vanhoille ja risaisille nauhoille.


Tule tutustumaan kattavaan nauhavalikoimaan liikkeeseeni.


Autan mieluusti löytämään sinulle uudet nauhat kenkiisi!

Teen kengännauhoja mielelläni myös mittojen mukaan, jos valmispaketeista ei löydy sopivia.

Kengännauhat
bottom of page