Vyöt ja lompakot

Löydät Suutariesterin valikoimasta laadukkaat nahkavyöt, jotka kestävät aikaa ja käyttöä. Valikoimassa olevat vyöt tulevat useissa pituuksissa ja leveyksissä, jotta löydät varmasti juuri sinulle sopivan mallin.


Myös kaikki lompakot valmistetaan laadukkaista materiaaleista, jotta ne kestävät päivittäisessä käytössä. Monipuolisesta valikoimasta löydät lompakon jokaiseen käyttöön, sillä malleja riittää aina siroista ja koristeellisista malleista tilaviin ja pelkistettyihin malleihin.
Kaikkiin malleihin pääset tutustumaan toimipisteelläni Naantalissa.

Laatutuotteemme sopivat joko omaan käyttöön tai lahjaksi. Tervetuloa ostoksille!

 

Sukat

Laadukkaat sukat lisäävät jalkojen hyvinvointia ja suojaavat kenkiä. Valikoimastani löydät Sukkamestareiden saumattomat bambu- ja merinovillasukat. Materiaalina bambuviskoosi on tunnetusti erittäin pehmeää ja se imee runsaasti kosteutta siirtäen sen pois iholta. Kuidulla on myös antibakteerisia vaikutuksia. Merinovilla on taasen luonnon oma raaka-aine ja ominaisuuksiltaan suorastaan täydellinen Suomen vaihteleviin säätiloihin. Yksi merinovillan eduista on sen pehmeys, sillä se materiaali ei kutita ihoa ja näin ollen sopii myös herkkähipiäisille. Merinovilla lämmittää tehokkaammin kuin keinokuidut, säilyttäen ominaisuudet myös kastuessaan, ja lämpimillä keleillä merinovilla on loistava valinta kosteudensiirtokykynsä ja hengittävyytensä vuoksi.

sukkamestarit-logo-sukkatehdas-slogan-1-
 

Kaari-plasmasytyttimet

Kaari-plasmasytytin on kaasuton, liekitön, turvallinen, tehokas ja ympäristöystävällinen vaihtoehto perinteisille kaasuja ja muita fossiilisia polttoaineita käyttäville sytyttimille. Plasmasytyttimessä liekki on korvattu ainutlaatuisella teknologialla, joka muodostaa sytyttimen napojen väliin yli tuhatasteisen plasmakaaren. Liekittömyyden ansiosta sinä voit käyttää Kaari-plasmasytytintä missä asennossa tahansa. Plasmasytyttimet toimivat sähköllä ja lataaminen tapahtuu helposti micro USB -johdon avulla. Kaikki sytyttimet ovat säänkestäviä.

Hinnasto:

Kaari Roihu 24,95 €
Kaari Soihtu 24,95 €

 

Laukut

Löydät valikoimastani Nokian Nahkatuotteen Nabo-laukut. Nabo-laukkujen, kännykkäkoteloiden ja olkalaukkujen materiaaleina käytetään nahkaa ja kangasta. Tuotteita valmistetaan omissa tehtaissa sekä Suomessa että Virossa ja tämän lisäksi Nabo-tuotteita maahantuodaan Kaukoidästä. Nokian Nahkatuotteella on yli 50 vuoden kokemus nahkatuotteiden valmistuksesta ja myynnistä, joten jokainen tuote on valmistettu huolella sekä suunniteltu kestämään käyttöä.

 

Tule tutustumaan koko valikoimaan liikkeessäni!

Nabo-logo-valk-01.png
 

Kengännauhat

Uudet kengännauhat toimivat itseilmaisun keinona, ovat helppo tapa kohottaa vanhojen kenkien ulkoasua tai yksinkertaisesti toimivat hyvänä korvikkeena vanhoille ja risaisille nauhoille.


Tule tutustumaan kattavaan nauhavalikoimaan liikkeeseeni.


Autan mieluusti löytämään sinulle uudet nauhat kenkiisi!

 

Käsineet

mutka-logo.png

Liikkestä löydät laadukkaat Mutka-käsineet, jotka näyttävät hyvältä ja lämmittävät kylmällä.
 

Tule tutustumaan valikoimaan.

 

Ota yhteyttä tai tule käymään

Suutariesteri

Avoinna arkisin 9.00-17.00

Henrikinkatu 2
21100 Naantali

puh. 050 5250052

suutariesteri@gmail.com

Y-tunnus:

2290769-0

© 2019 Suutariesteri