top of page

Kenkien korjaus

kenkien korjaus

Uudis­tan kenkäsi ammatti­taidolla. Kauttani saat kenkiisi korko­laput ja poh­jaukset sekä ompelut ja lii­maukset. Kiinni­tän kenkiin pohjat ja korot sekä veny­tän kenkiä tarpeen mukaan, ja lisäksi teen kengän­pohjien korotukset. Voit tuoda minulle niin fiksausta vaativat kuin suoraan kaupasta ostetut kengät. Mitä ikinä siis kenkiisi tarvitsetkaan, minä autan sinua. Nappaa kengät mukaan ja tule käymään!

 

Tutustu hinnastoon tästä.

Kenkien huolto

Kenkämyymälä

Vältä kaatuminen!

Tule ostamaan kitkapohjakengät, suuresta valikoimasta löydät varmasti sinulle sopivan vaihtoehdon.

Kenkävalikoima koostuu laadukkaista nahkakengistä, jotka ovat leveälestisiä, kumipohjaisia ja istuvat suomalaiseen jalkaan.

Laadukkaat kengät kestävät aikaa, näyttävät tyylikkäiltä ja takaavat käyttömukavuuden. Tutustu kenkämerkkeihin ja tule paikan päälle löytämään tarpeitasi vastaavat kengät.

Sievi on Pohjois-Euroopan johtava turva- ja ammattijalkineiden valmistaja. Työkenkien lisäksi Sievi valmistaa laadukkaita naisten ja miesten kävely- ja juhlakenkiä.

Suurin osa Bodowellin malleista on luokan I lääkinnällisiä laitteita ja säänneltyjä terveystuotteita. Niillä on tämän asetuksen nojalla CE-merkintä ja apuvälineluokitus.

Tarkoitettu henkilöille, joiden jaloissa havaitut poikkeavuudet edellyttävät tukea, tiettyä istuvuutta tai korjausta, joita tavallinen kenkä ei pysty tarjoamaan.

Mm. erilaisten jalan kiputilojen ehkäisyyn ja hoitoon.

Belvida-kengissä yhdistyy tyylikkyys ja käyttömukavuus. Kengät sopivat esimerkiksi seisomatyöläisille.

Nursing Care -pistokkaat ovat konepestävät ja ne sopivat erityisen hyvin työkengiksi.

Belvidan, Nursing Caren ja Bodowellin  kengissä on useimmiten irtopohjallinen, jotta sinne voi tarvittaessa vaihtaa omalle jalalle tehdyn muotopohjallisen alkuperäisen tilalle.


Suutariesterin vinkki:
Mittaa jalkasi säännöllisin väliajoin, jotta oikeankokoisten kenkien ostaminen käy helposti.

Osta kengät

Kenkien hoitotuotteet

kenkien harjaus

Kenkien ja kenkähuollon lisäksi valikoimasta löydät erilaiset kenkien hoitotuotteet, joiden avulla pidennät jalkineidesi käyttöikää. Kauttani saat sopivat voiteet ja suoja-aineet kaikentyyppisille kenkämateriaaleille ja kengille.

Huolella suunniteltu valikoimani koostuu muun muassa laadukkaista Collonil-kenkävoiteet, joiden avulla suojaat uudet kenkäsi kulutukselta ja ylläpidät niiden kuntoa. Collonil-voiteilla hoidat esimerkiksi nahkakenkien pintaa ja ylläpidät kenkien joustavuutta. Collonil-sarjasta löydät tuotteet myös muille kenkämateriaaleille, kuten tekstiilille, mokalle ja nupukille. Collonil-sarjan avulla hoidat, puhdistat ja suojaat kenkäsi.

Kenkien hoitotuotteet
nk mehiläisvaha.jpg
mehilaisvaha bb_edited_edited.jpg

Kenkätarvikkeet

kenkien nastoitus

Löydät avullani erilaiset apuvälineet kenkiin. Apuvälineiden ansiosta kenkä istuu jalkaan mukavammin, minkä ansiosta erilaiset jalkaongelmat, kuten kivut ja hiertymät, vähenevät.

 

Valikoimastani löydät erilaisia pohjallisia, kuten päkiäpohjalliset, sisäkorot sekä holvikaaren tuet. Myyn korkealaatuisia Bama ja Kaps merkkejä, joiden tuotteilla tuet ja lepuutat koko jalkapohjaa sekä vähennät jalkoihin kohdistuvia iskuja ja rasitusta. Pohjallisten avulla saat kenkäsi istumaan juuri sinun jalkaasi paremmin.

Talven liukkaita kelejä varten saat kauttani irtonastoituksen sekä Devisys koko-pohjan liukesteet ja kantapiikit.

Tule paikan päälle kysymään lisää kenkien apuvälineistä.

1. Nastoita kengät hyvissä ajoin ennen pahimpia talvipakkasia

Suutariesterin vinkit:

Apuvälineet kenkiin
bottom of page