Kenkien korjaus

kenkien korjaus

Uudis­tan kenkäsi ammatti­taidolla. Kauttani saat kenkiisi korko­laput ja poh­jaukset sekä ompelut ja lii­maukset. Kiinni­tän kenkiin pohjat ja korot sekä veny­tän kenkiä tarpeen mukaan, ja lisäksi teen kengän­pohjien korotukset. Voit tuoda minulle niin fiksausta vaativat kuin suoraan kaupasta ostetut kengät. Mitä ikinä siis kenkiisi tarvitsetkaan, minä autan sinua. Nappaa kengät mukaan ja tule käymään!

 

Tutustu hinnastoon tästä.

 

Kenkämyymälä

Vältä kaatuminen!

Tule ostamaan kitkapohjakengät, suuresta valikoimasta löydät varmasti sinulle sopivan vaihtoehdon.

Kenkävalikoima koostuu laadukkaista nahkakengistä, jotka ovat leveälestisiä, kumipohjaisia ja istuvat suomalaiseen jalkaan.

Laadukkaat kengät kestävät aikaa, näyttävät tyylikkäiltä ja takaavat käyttömukavuuden. Tutustu kenkämerkkeihin ja tule paikan päälle löytämään tarpeitasi vastaavat kengät.

Sievi on Pohjois-Euroopan johtava turva- ja ammattijalkineiden valmistaja. Työkenkien lisäksi Sievi valmistaa laadukkaita naisten ja miesten kävely- ja juhlakenkiä.

 

Lahtisten huopa- ja aamutossut Jämsästä lämmittävät jalkoja sisätiloissa. Jalkineet valmistetaan huolellisesti vaihe vaiheelta käsityönä, sillä valmistuvaiheet vaativat erityistä tarkkuutta, joihin koneet eivät kykene.

Belvida-kengissä yhdistyy tyylikkyys ja käyttömukavuus. Kengät sopivat esimerkiksi seisomatyöläisille.

Nursing Care -pistokkaat ovat konepestävät ja ne sopivat erityisen hyvin työkengiksi.

Sekä Belvidan että Nursing Caren kengissä on useimmiten irtopohjallinen, jotta sinne voi tarvittaessa vaihtaa omalle jalalle tehdyn muotopohjallisen.


Suutariesterin vinkki:
Mittaa jalkasi säännöllisin väliajoin, jotta oikeankokoisten kenkien ostaminen käy helposti.

 

Kenkien hoitotuotteet

kenkien harjaus

Kenkien ja kenkähuollon lisäksi valikoimasta löydät erilaiset kenkien hoitotuotteet, joiden avulla pidennät jalkineidesi käyttöikää. Kauttani saat sopivat voiteet ja suoja-aineet kaikentyyppisille kenkämateriaaleille ja kengille.

Huolella suunniteltu valikoimani koostuu muun muassa laadukkaista Collonil-kenkävoiteet, joiden avulla suojaat uudet kenkäsi kulutukselta ja ylläpidät niiden kuntoa. Collonil-voiteilla hoidat esimerkiksi nahkakenkien pintaa ja ylläpidät kenkien joustavuutta. Collonil-sarjasta löydät tuotteet myös muille kenkämateriaaleille, kuten tekstiilille, mokalle ja nupukille. Collonil-sarjan avulla hoidat, puhdistat ja suojaat kenkäsi.

Kenkätarvikkeet

Löydät avullani erilaiset apuvälineet kenkiin. Apuvälineiden ansiosta kenkä istuu jalkaan mukavammin, minkä ansiosta erilaiset jalkaongelmat, kuten kivut ja hiertymät, vähenevät.

 

Valikoimastani löydät erilaisia pohjallisia, kuten päkiäpohjalliset, sisäkorot sekä holvikaaren tuet. Myyn korkealaatuisia Bama ja Kaps merkkejä, joiden tuotteilla tuet ja lepuutat koko jalkapohjaa sekä vähennät jalkoihin kohdistuvia iskuja ja rasitusta. Pohjallisten avulla saat kenkäsi istumaan juuri sinun jalkaasi paremmin.

Talven liukkaita kelejä varten saat kauttani irtonastoituksen sekä Devisys koko-pohjan liukesteet ja kantapiikit.

Tule paikan päälle kysymään lisää kenkien apuvälineistä.

1. Nastoita kengät hyvissä ajoin ennen pahimpia talvipakkasia

Suutariesterin vinkit: