top of page

Sivuston käyttöehdot

Suutariesterin nettisivujen sisältö esitetään sellaisena kuin se on. Suutariesteri ei vastaa sivujen sisällöstä, täsmällisyydestä, oikeellisuudesta, eikä tietojen käytön välillisesti tai välittömästi aiheuttamista vahingoista. Suutariesteri pidättää oikeuden koska tahansa muuttaa sivuja, estää niille pääsyn sekä keskeyttää palvelun ilman erillistä ilmoitusta. Hinnasto on päivitetty kesällä 2018. Suutariesteri pidättää oikeuden muutoksiin.

 

Osa nettisivun palveluista, kuten yhteydenottolomake, saattaa edellyttää henkilötietojen kirjaamista. Henkilötietoja kerätään ainoastaan käyttäjien tietoisesti ja henkilötietojen luovuttaminen on vapaaehtoista. Suutariesteri ei luovuta asiakkaiden tietoja kolmansille osapuolille, paitsi lainsäädännön niin vaatiessa. Henkilötietoja ei luovuteta EU:n ulkopuolelle, ellei se ole tietojen käsittelyn teknisen toteuttamisen vuoksi tarpeellista.

 

Suutariesterin nettisivuilla on linkkejä ulkopuolisten tahojen ylläpitämille nettisivuille. Suutariesteri ei vastaa näiden sivujen sisällöstä eikä ko. sivuilla kerättyjen henkilötietojen rekisteröinnin lainmukaisuudesta ja käyttötarkoituksista.

 

Tietojen kopiointi kokonaisuudessaan, tai olennaisilta osin, Suutariesterin sivuilta on yksiselitteisesti kielletty perustuen tekijänoikeuslakiin. Mikäli haluat käyttää sivuilla esiintyviä kuvia tai tietoja, ota yhteyttä.

 

Riitatilanteissa kuluttaja voi kääntyä kuluttajariitalautakunnan puoleen. (www.kuluttajariita.fi)

bottom of page