Kengät

Valikoimastamme koti­maiset kenkä­merkit

Naisille kauniit avokkaat, nilkkurit ja saapik­kaat juhliin tarjoaa laadu­kas, kotimainen Janita-merkki. Janita Oy on Suomen suurin naisten jalki­neisiin erikois­tunut kenkätehdas. Janitan kengil­lä ja saapik­kailla kävel­lään Suomen lisäksi myös Ruotsissa, Norjassa, Baltiassa ja Venäjällä.

Naisten ja miesten kävely- ja juhla­kengät valmistaa suomalainen Sievi. Löydät meiltä myös Sievin työ­kengät. Sievion Pohjois-Euroopan johtava turva­jalkineiden ja ammatti­jalkinei­den valmistaja.

Miehille tarjolla on myös Kenkätehdas Pyysalon Finn Soft -kenkää.

Sadeke­liin löydät meiltä Töysän Kenkä­tehtaan kumiterä­saappaat.

Topmanin laadukkaissa kengissä on jopa vuoden laatutakuu. Talvikengistä löytyy Topmanin kehittelemä kolmen elastisen materiaalin Kitkapohja,joka takaa pidon liukkailla talvikeleillä. Mokkakenkien vettähylkivä materiaali perustuu niissä olevaan teflon-pinnoite käsittelyyn.

Kotona on mukava rentoutua, kun jalkoja läm­mittä­vät Lahtisten huopa- ja aamutossut tai syylingit. Jalkineet valmistuvat Lahtisilla huolel­lisesti vaihe vaiheelta käsi­työnä, sillä koneet eivät kykene kaikkiin tark­kuutta vaativiin työ­vaiheisiin.

Finn soft Askel Terapia Janita Lahtiset Sievi Töysän kenkätehdas