Kenkien hoitotuotteet ja apuvälineet

Suutariesterin valikoimista Naantalista saat erilaiset kenkien hoitotuotteet, joilla pidennät jalki­neidesi käyt­töikää. Meiltä löydät kaikentyyppisille kenkämateriaaleille sopivat voiteet ja muut suoja-aineet. 

Valikoimistamme löytyy muun muassa laadukkaat Collonil-kenkävoiteet, joilla suojaat upouusia kenkiäsi tulevalta kulutukselta ja ylläpidät niiden kuntoa. Collonil-voiteilla hoidat esimerkiksi nahkakenkien pintaa ja pidät yllä niiden joustavuutta. Collonil-sarjasta löytyy tuotteita myös muille kenkämateriaaleille kuten tekstiilille, mokalle ja nupukille, joilla hoidat, puhdistat sekä suojaat kenkiäsi. 

Kenkien apuvälineillä askeleet kuntoon 

Suutariesteriltä saat erilaisia kenkien apuvälineitä. Apuvälineiden ansiosta kenkä istuu jalkaan mukavammin, mikä vähentää kipuja, hiertymiä ja muita jalkaongelmia. 

Valikoimistamme löytyy erilaisia pohjallisia kuten päkiäpohjallisia, sisäkorkoja sekä holvikaaren tukia. Myymme korkealaatuista Tacco-merkkiä, jonka tuotteilla tuet ja lepuutat koko jalkapohjaa sekä vähennät jalkoihin kohdistuvia iskuja ja rasitusta. 

Liikkeestämme saat myös Stabilic Askel­terapia -pohjal­liset. Stabilic Askel­terapia on ainutlaa­tuinen terapia­pohjallinen, joka hoitaa sinua kävel­lessäsi ja jopa istues­sasi. Pohjal­lisiin kiinnite­tään hoitoras­terit kipupiste­taulukon tai heijaste­aluekartan avulla, jolloin rasterit stimuloivat haluttuja alueita kehossa. Stabilic Askel­terapian avulla voit saada apua muun muassa selkä-, hartian­seutu-, kuukautis- ja vatsa­vaivoihin. Pakkaus sisältää pohjal­liset, hoito­rasterit, käyt­töohje­vihkon ja heijastealue­kartan.

Talven liukkaille keleille irtonastoitus ja  Devisys-, Ezyshoes-,Spiky ja Steady Grip -liukuesteet. 

Ezyshoes-liukueste on valmistettu kosteutta hylkivästä komposiittimateriaalista ja se on helppo kiinnittää.Samalla tekniikalla ja samasta materiaalista valmistetaan MIchelinin rengastehtaalla lumiketjuja autoihin. Tuotteella on maailmanlaajuinen patentti.

Devisys- ja Ezyshoes-tuotteilla on CE-merkintä.

Kysy lisää! Neuvomme mielellämme kenkien hoitoon ja apuvälineisiin liittyvissä asioissa.